Livat Artistskola

Livat Kalas!

Kalaset blir knasigt kul och Festen fantastiskt fin!

På Livat Artistskola blir kalaset en riktig fest! Här kan du välja på flera roliga saker att göra, vi tar hand om barnen och ser till att det blir riktigt kul och spännande!

Livat kalas med Dans, Teater, Sång, Måla och massa annat bus. Här på Livat kan du spela in en valfri sång i vår fina Livat studio. Sjung en favorit sång och låt kompisarna testa att sjunga som kör bakom dig! Måla på riktigt duk och gör ditt alldeles egna konstverk med akrylfärg att ta med hem! I vårt fina kostymförråd kan ni välja bland en massa roliga kläder att ha på sig när vi spelar teater för varandra! Jätteroligt och verkligen uppskattat! På ditt kalas får du självklart välja vad du vill göra och om du vill kan du även bli fotograferad och välja någon häftig bakgrund till bilden! Fota tillsammas med kompisarna och spara som minne från kalaset!

Livat Artistskola erbjuder dessa aktiviteter:

• DISCO
  • SHOWDANS
  • SÅNG I MIKROFON
  • INSPELNING I STUDIO
  • MÅLA PÅ DUK
  • TEATER MED KOSTYMFÖRRÅD
  • FOTOGRAFERING MED ROLIG BAKGRUND (GREEN SCREEN)

Du väljer tre av aktiviteterna som du gillar bäst, fråga oss så berättar vi mer!

• Kalas med tre aktiviteter. Pris: 225:-/person.
  • Tillägg per aktivitet utöver 3 st. 50:-/person.
  • Minst antal barn: 10 st. Tid: ca: 2 timmar

Detta ingår: Popcorn eller Chips, Tårta eller Glass, Saft samt Godispåse till alla barn. Fika för två vuxna ingår samt Livat personal som hjälper till under kalaset.

Vill du bjuda på lunch så ordnar vi självklart med det. Vi kan erbjuda:

• Korv med bröd eller Pannkakor med sylt inkl. saft. 30 kr/barn
  • Hamburgare med bröd 40:-/barn.
  • Läsk istället för saft 10:-/barn.

Vi ordnar även med special mat om så önskas, kontakta oss så hjälper vi till.

• Sånger ni spelat in i studion skickas hem på mp3-fil så att ni kan njuta

och/eller sprida vidare till kompisar.

• Bilder skickas hem via mail i JPG-format. (1-2 bilder på den som fyller år samt en gruppbild på alla)
  • Målningar som målas tas med hem som minne.

Vi arrangerar också vuxenfester om ni önskar. Överraska jubilaren med en sång inspelning, teater bus eller kom med önskemål! På Livat kan du även spela in en musikvideo, fråga oss!

Har du egna önskemål på upplägg så hjälper vi självklart till.

(Minimum debitering är 10 pers. Kalaset kan senast avbokas 7 dagar före utsatt datum. Avbokning sker skriftligen till info@livatatristskola.se.)

Hos oss blir kalaset alltid Livat!

2018 Copyright © Livat Artistskola, All Rights Reserved

Web design: Lennart Wijk