Livat Artistskola

OM LIVAT ARTISTSKOLA

BERÄTTELSEN OM LIVAT

 

" I många år har jag jobbat som artist och skådespelerska där jag medverkat i flera musikaler och gjort egna produktioner. Jag spelar in skivor, skriver egen musik, musicerar och njuter av att arbeta med det jag trivs med allra bäst. Det borde alla få göra. Livat föddes sommaren 2007 då vi hade premiär på Livat på Hagbykullen, mitt på Österåkers Golfbana utanför och i de vita små husen där min mamma Letti då hade konstateljé. Jag hade en längtan att få blanda professionella skådespelare och artister med barn, ungdomar och vuxna som drömde om att få spela teater, dansa och sjunga. Det är en fantastisk känsla att få se hur andra människor växer och fylls av glädje. Så jag skrev ett manus och regisserade föreställningen. Åh vad kul det blev! Vi spelade i fem år på Hagbykullen och fyllde på med vår-, höst- och julshower. Vi åkte på turné lite här och var och alla barn som kunde fick följa med.

 

Sommaren 2012 ställde vi till med stor allsång på Ekbacken där Lasse Berghagen var med. Året därpå kom Lill-Babs, Siw Malmqvist och Ann-Louise Hanson. Nästa år var det Svenne Hedlunds tur och 2015 fick vi besök av Kalle Moraeus och Tommy Nilsson! På denna allsång blev jag överraskad och belönad med Stipendium från Sällskapet Stallbröderna. Gissa om jag blev paff och glad. Du kan själv se det hela på ett YouTube klipp.

 

Vi på Livat vill att våra barn och ungdomar ska få med sig av vår svenska musikskatt, så visst finns det en tanke med musikrepertoaren och självklart blandas den med egna önskemål. Det finns så mycket att berätta om Livat och glädjen som vi tillsammans uppnår, men det bästa är nog att komma och besöka oss och hänga på. Det är riktigt kul!

 

Hjärtligt välkommen till Livat. Små som stora!"

 

Linda Rapp

2019 Copyright © Livat Artistskola, All Rights Reserved

Webbdesign: Lennart Wijk