Livat Artistskola

LIVAT MUSIKSKOLA

LIVAT ARTIST-, KULTUR- & MUSIKSKOLA

Livat Artist, Kultur & Musikskola är ledande inom allsångtraditioner. Vi värnar om den svenska musikskatten.

Hos oss är alla välkomna och vi erbjuder sång, musik, show och musikal i våra ljuvliga lokaler på Folkets hus i Åkersberga Centrum. Vi har ett stort utbud av kostym och härliga scenkläder. Här finns det alltid möjlighet att klä sig i sin favorit stil.

Varje vecka får alla elever möjlighet att uppträda för varandra och nära och kära. Vi kombinerar så att både lärare och elever får kompa varandra i sina musiknummer. Därför har vi en Livat repertoar som alla får lära sig som gör det enkelt och kul att spela och musicera tillsammans.

Livat tillämpar HBTQ ideologin och vi jobbar aktivt för allas lika värde. Under vår rubrik värdegrunder kan du läsa mer om vårt engagemang. När du kommer till oss ska det kännas i hela kroppen, glädjen och samvaron samt att få vara tillsammans är viktig.

På Livat kommer du också nära våra andra verksamheter som konstskolan där du får skapa, måla och pyssla, och foto/film klubben, där du får lära dig fotografera, filma och skapa med ny teknik.

Hos oss finns möjlighet att jobba som assistent i våra musik, musikal och skapande grupper. Du som fyllt 14 år kan söka praktik hos oss.

Livat erbjuder också sommarkurser som artistkollo, skrivarläger och dansskola. Vi har öppet alla dagar i veckan så här kan du komma och spela och sjunga även på lördagar och söndagar.

Varannan måndag och varannan torsdag har vi öppen scen. Se mer under öppen scen fliken.

Varannan fredag har vi öppet för dig som är mellan 14 och 20 år. Här jammar vi tillsammans, snackar, skriver musik, skapar och fikar. Livat ordnar livespelningar, konserter och shower flera gånger under terminen och hos oss är alla välkomna att hänga på. Vi har också en gren för dig som vill satsa helhjärtat på att bli artist. Du kan läsa mer om det här på hemsidan.

Flera av våra elever får också möjlighet att följa med ut på turné utanför kommunens gränser och träffar nya kompisar med samma intresse. För oss är det viktigt att skapa trygghet genom glädje. Vi vill att morgondagens barn och ungdomar ska få en öppen syn till varandra genom att få uttrycka sig kreativt och vi tror starkt på att samhället och världen blir ljusare om vi ger de chansen att drömma och våga.

Linda Rapp

2018 Copyright © Livat Artistskola, All Rights Reserved