Livat Artistskol

MUSIKSKOLA – INSTRUMENT, ABSOLUT SHOW & SCEN, SOLOSÅNG, SPELA I BAND,  KALAS PÅ LIVAT, VUXENKÖREN

MUSIKAL RAMPLJUS MOD

MUSIKAL RAMPLJUS MOD För åk 4-6 Onsdag 19.00 – 19.30

MUSIKSKOLA Vi delar in barnen i grupper efter intresse och nivå inom sång, dans och INSTRUMENT teater. I denna något mindre grupp kan alla få utvecklas och fördjupa sig i musikalens värld tillsammans med sina kompisar. ABSOLUT SHOW & SCEN

Denna kurs ingår i MOD SOLOSÅNG

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar! SPELA I BAND

MUSIKAL Á LA LIVAT Du som väljer MOD älskar musik, musikal, sång, teater och dans. MUSIKAL Du längtar efter att få stå på scenen och drömmer om att få spela roller i musikal. KALAS PÅ LIVAT MÅL och Drömmar innebär också att du kan komma till Livat VUXENKÖREN alla dagar i veckan.SOLOSÅNG FÖR VUXNA Kika in och spela, sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

Du kan även ta hjälp av våra lärare om ni är ett gäng som vill låna lokal och repa. Dessa MOD elever kommer att få möjlighet att jobba/praktisera på Livat när vi har kalas, gör föreställningar för förskolegrupper De kommer även få möjligheten till sommar och helgjobb då du sjunger/spelar och kompar andra. TEATER FÖR VUXNA.

Ska kombineras med Musikal Röda mattan (ensemble) eller Show & scen (grupp) plus solosång/instrument (enskild)

För barn i skolåldern skrivna i Österåkers kommun görs anmälan alltid via kommunens hemsida. Subventionerat pris 210 kr

ABSOLUT SHOW & SCEN

ABSOLUT SHOW & SCEN

RÖDA MATTAN

MUSIKAL, RÖDA MATTAN För åk 4-6, Onsdag 18.15 -19.00

sjunga och stå på scen. Vi sätter upp en musikal och bjuder in hela världen. Här får alla utmaningar och texter att fördjupa sig i. Du får sjunga både solo och tillsammans med andra. Vi har kostym, smink, scenografi, ljus och teatermikrofoner (headsets). Välkommen till Musikal Hollywood, where the sky is the limit!

Vi delar in grupper efter intresse och nivå inom sång dans och teater. I denna något mindre grupp kan alla få utvecklas och fördjupa sig i musikalens underbara värld tillsammans med sina kompisar. det bli mycket sång, teater och dans. Denna kurs kan kombineras med Mod musikal Rampljus (ensemble).

Denna kurs ingår i MOD

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar!

Kika in och spela, sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

Tider och dagar för solosång sätts i samråd med eleven.

Vi övar sångteknik, på att hitta den egna rösten, andning, tal och uttryck. Mikrofonteknik ingår också i undervisningen. Denna kurs kan även göras gruppvis om 2, 3 och 4 elever. Repertoar tas fram i samråd med eleven och vi provar på olika genrer och uttryck.

Varje termin avslutas med en frivillig show.

Denna kurs kombineras gärna med någon av våra gruppkurser.

HOLLYWOOD MOD

MUSIKAL HOLLYWOOD MOD För Åk 7+ Torsdag 19:00-19:30

lever dig in i en roll och som vill dansa, sjunga och stå på scen. Vi sätter upp en musikal och bjuder in hela världen. Här får alla utmaningar och texter att fördjupa sig i. Du får sjunga både solo och tillsammans med andra. Vi har kostym, smink, scenografi, ljus och teatermikrofoner (headsets). Välkommen till Musikal Hollywood, where the sky is the limit!

Vi delar in grupper efter intresse och nivå inom sång dans och teater. I denna något mindre grupp kan alla få utvecklas och fördjupa sig i musikalens underbara värld tillsammans med sina kompisar. det bli mycket sång, teater och dans. Denna kurs kan kombineras med Mod musikal Bollywood (ensemble).

Denna kurs ingår i MOD

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar!

. Kika in och spela, sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

gör föreställningar för förskolegrupper De kommer även få möjligheten till sommar och helgjobb då du sjunger/spelar och kompar andra.

Ska kombineras med Musikal Bollywood (ensemble) eller Show & scen (grupp) plus solosång/instrument (enskild)

MUSIKAL, BOLLYWOOD

MUSIKAL, BOLLYWOOD För Åk 7+ Torsdag 18:15-19:00

Du som älskar att spela teater, leva dig in i en roll, dansa, sjunga och stå på scen. Vi sätter upp kända musikaler, men skriver också eget material.

Här får alla utmaningar och texter att fördjupa sig i efter erfarenhet.

Du får sjunga både solo och tillsammans med kompisar. Här får du vara i en större grupp och gotta in dig extra i musikalens värld med scennärvaro i fantasifulla musikalnummer.

Denna kurs ingår i MOD

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar!

Kika in och spela, sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

SPELA I BAND

SPELA I BAND För Åk 3-6, Tisdag 18:00-18:45
För Åk 7+, Torsdag 19:15-20:00

Vi sätter ihop ett band och lär oss låtar att lira tillsammans. Här är alla välkomna med sina instrument, sång, piano, trummor, gitarr, bas, saxofon ja alla möjliga!

Vi delar in barnen efter nivå så de känns bra. Denna kurs kan kombineras med Scennärvaro och ditt instrument.

Denna kurs ingår i MOD

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar!

spela i större sammanhang och dela scen med andra musiker och kreatörer.  Kika in och spela, sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

INSTRUMENT

INSTRUMENT

Tider och dagar för instrument sätts i samråd med eleven.

INSTRUMENT, Vi arbetar alltid med glädje, frihet och lekfullhet som grund och provar på olika genrer och uttryck. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat ett längre tag så kan du spela hos oss. Våra lärare är professionella musiker med lång erfarenhet på flera instrument.

Vi har kurser i följande instrument:
– akustisk gitarr
– band (gruppkurs)
– dragspel
– elbas
– elgitarr
– fiol
– klarinett
– komposition/låtskrivning
– orkester (ensemblekurs)
piano
– saxofon
– slagverk/trummor
– tvärflöjt

Våra enskilda instrumentkurser kombineras gärna med någon av våra gruppkurser.

Hyra instrument? Vi hyr ut instrument efter förfrågan och du får gärna låna när du är hos oss.

SCENNÄRVARO MOD

SCENNÄRVARO MOD Här tränar du att stå på scen och lär dig få publiken med dig.

Ska kombineras med band (grupp) och instrument (enskild).

Denna kurs ingår i MOD

Vad är MOD? MOD= Mål Och Drömmar!

och dela scen med andra musiker och kreatörer.  sjunga, och öva tillsammans med kompis eller själv.

band

band

För 4-6 år:
Onsdag kl. 16:30-17:00 eller Lördag 11:00-11:40

För 6-8 år:
Lördag kl. 11:00-11:40

För åk 1-3:
Måndag kl. 17:00-17:40 eller Torsdag kl. 17:00-17:40 eller Lördag kl. 11:00-11.40

För åk 4-6:
Måndag kl. 18:00-18:40 eller Torsdag kl 18:00-18:00 eller Lördag kl. 11:00-11.40

För åk 7-gymnasiet:
Måndag kl.19:15-20:00

ABSOLUT SHOW & SCEN Här är en kurs för dig som älskar att showa, dansa och sjunga! Vi väljer härliga låtar från pop, musikal och schlager och gör riktiga shownummer med koreografi och scenkläder. Vi delar in grupp efter ålder/årskurs och alla får utmaningar.

Det blir självklart en sprudlande scenshow under terminen där vi uppträder för publik! Denna kurs kombineras gärna med solosång eller någon av våra instrumentkurser.

För åk 1-4 Tisdagar 16:00-16:40

Musikal á la Livat är mer inriktad mot teater än vad musikalkursen är. Musiken finns givetvis med, men fokus ligger mycket på olika delar från teatern såsom improvisation, dramaövningar, gestaltning och teatersport. Vi övar vår röst och lär oss tala högt och tydligt. Vi uttrycker oss även med kroppen och mimiken.

Under terminen läser vi dikter och monologer och testar pantomimteater. Vi provar på roller, manus, smink och kostym. Med dramapedagogik som grund arbetar vi i lekfull anda med ökad medvetenhet om kroppen som uttrycksmedel och utvecklar fantasi och kreativitet.

I slutet av terminen presenterar vi en föreställning för nära och kära. Vi står för kläder, smink/mask och peruk. Eleverna får också delta i skapandet av kulisser och rekvisita. Utöver de tillfällen vi träffas blir det minst en heldags repetition.

Denna kurs kombineras gärna med solosång eller någon av våra instrumentkurser.

SATELLITE MOD

MUSIKAL, SATELLITE MOD För åk 1-3, Onsdagar 17:45-18:15

Våra musikalkurser är för dig som älskar att spela teater, leva dig in i en roll, dansa, sjunga och stå på scen. Vi sätter upp kända musikaler men skriver också eget material. Här får alla utmaningar och texter att fördjupa sig i efter erfarenhet. Du får sjunga både solo och tillsammans med andra. Man får både stå i centrum och vara del av den lika viktiga ensemblen.

MUSIKAL, CHAPEAU-CLAQUE

MUSIKAL, CHAPEAU-CLAQUE För åk 1-3 Onsdag kl. 17.15-17.55

Våra musikalkurser är för dig som älskar att spela teater, leva dig in i en roll, dansa, sjunga och stå på scen. Vi sätter upp kända musikaler men skriver också eget material.

Här får alla utmaningar och texter att fördjupa sig i efter erfarenhet. Du får sjunga både solo och tillsammans med andra. Man får både stå i centrum och vara del av den lika viktiga ensemblen.

Vi har kostym, smink, scenografi, ljus och mikrofoner och sätter upp minst en musikal per termin.
Denna kurs kombineras gärna med solosång eller någon av våra instrumentkurser.

Tider bestäms i samråd med ansvarig från respektive skola.
Via kommunen kostar våra gruppkurser endast 200 kr/elev för en hel termin. Kontakta oss för mer info!

Vi kommer gärna ut till skolorna och hålla våra olika kurser för barnen under exempelvis raster, samlings- eller fritidstid. Vår dramapedagog och artist Linda Rapp leder och tar med sig både kostym, rekvisita och annat material.

Grupperna anpassas efter skolans förutsättningar och vi skapar och har kul ihop. Denna kurs är mycket uppskattad och fungerar som ett bra och kreativt avbrott under skoldagen!

Gruppkurser: 5-12 personer/grupp.
Ensemblekurser: 13+ personer/grupp.
Enskilda kurser: 1-4 personer/grupp.

TEATER FÖR VUXNA För vuxna efter gymnasiet och uppåt, ingen övre gräns!
Tisdagar kl. 17.30-18.30.

Teater för vuxna är för dig som älskar teater och vill prova på att vara skådespelare. Att använda teater som verktyg i din yrkesroll och att våga bjuda på dig själv kan vara inspirerande och roligt. Vi utgår från individen och övar bl.a improvisationsteater.

Vill man så finns möjligheten att uppträda inför pubilk i slutet av terminen.

Obs! Det går endast att anmäla sig till denna kurs via Livat och inte genom kommunen

KALAS PÅ LIVAT På Livat Artistskola blir kalaset en riktig fest! Här kan du välja på flera roliga saker att göra, vi tar hand om barnen och ser till att det blir riktigt kul och spännande!

AKTIVITETER
Disco
– Showdans
– Sång i mikrofon
– Inspelning i studio
– Måla på duk
– Teater med kostymförråd
– Fotografering med rolig bakgrind (green screen)

PRIS
Du väljer tre av aktiviteterna du gillar bäst.
– Kalas med tre aktiviteter: 225 kr/person.
– Tillägg per aktivitet utöver tre st: 50 kr/person.
– Minst antal barn: 10 st.
– Tid för kalas: ca 2 timmar.

I priset ingår popcorn eller chips, tårta eller glass, saft samt godispåse till varje barn. Vill ni bjuda på lunch kan vi ordna korv med bröd (30 kr/person), pannkakor med sylt (30 kr/person) eller hamburgare med bröd (40 kr/person). Önskas läsk istället för saft kostar det 15 kr/person.

Bokade kalas kan avbokas senast 7 dagar före utsatt datum. Det görs skriftligen till oss på info@livatartistskola.se. För mer info samt bokning, vänligen fyll i formuläret nedan!

UNGDOMSKÖR BRILJERA

UNGDOMSKÖR BRILJERA För Åk 7 och uppåt
Tisdagar 18:45-20:15

Denna ljuvliga körkurs riktar sig till dig som älskar att sjunga tillsammans med andra, men kanske också gärna vill sjunga lite solo ibland.

Livatkören sjunger härliga låtar, i stämmor, unisont (samstämt), i kanon och en mix. Vi sjunger ofta från den svenska musikskatten (det är vårt signum) och blandar från våra favoriter, hits, pop och rock.

Livat är Sveriges ledande skola när det gäller allsång! Och det är vi stola över! Vi ser till att våra barn och unga får med sig av vår unika musikskatt och att de även får lära sig av musikhistoria. Det är så kul att sjunga tillsammans och kunna briljera med både vers tre och fyra.

Välkomna till Livatkören!

Inga förkunskaper behövs, bara kom och sjung!

TEATER FÖR VUXNA För vuxna efter gymnasiet och uppåt, ingen övre gräns!
Tisdagar kl. 17.30-18.30.

Att använda teater som verktyg i din yrkesroll och att våga bjuda på dig själv kan vara inspirerande och roligt. Vi utgår från individen och övar bl.a improvisationsteater.

Vill man så finns möjligheten att uppträda inför pubilk i slutet av terminen.

Obs! Det går endast att anmäla sig till denna kurs via Livat och inte genom kommunen

 

TEATER FÖR VUXNA

TEATER FÖR VUXNA

SOLOSÅNG FÖR VUXNA För vuxna efter gymnasiet och uppåt, ingen övre gräns!
Tider och dagar för solosång sätts i samråd med eleven – 6 tillfällen á 45 min/termin.

Vi övar teknik, andning, tal, uttryck och på att hitta den egna rösten. Mikrofonteknik ingår också I undervisningen. Den här kursen kan även göras i grupp om 2, 3 eller 4 personer. Repertoar tas fram i samråd med eleven och vi provar på olika genrer och uttryck.

Du får möjligheten att sjunga med alla vår sångpedagoger under terminen, allt för att du ska få det bästa från oss alla. Vi jobbar dynamiskt och ser att variation av pedagog är otroligt utvecklande och inte minst väldigt kul. När du tar sololektioner hos oss får du även delta när vi arrangerar workshops, master class och öppen scen. Varje termin avslutas självklart med en konsert.

Denna kurs kombineras gärna med någon av våra gruppkurser.

VUXENKÖREN För vuxna efter gymnasiet och uppåt, ingen övre gräns!
Tisdagar kl. 18:45-20:15

Livatkören är en vuxenkör för dig som älskar att sjunga! Kom och känn glädje och gemenskap. Vi övar in kända och okända låtar, sjunger både unisont och i stämmor. Vi sjunger allt ifrån rock, pop, soul och gospel till visor och musikaler. De som vill och vågar får sjunga solopartier där det passar in.

guitar

guitar

Denna kurs kombineras gärna med solosång eller någon av våra instrumentkurser.

Obs! Det går endast att anmäla sig till denna kurs via Livat och inte genom kommunen.

Anmälan till Livat Artistskola

För barn i skolåldern skrivna i Österåkers kommun görs anmälan alltid via kommunens hemsida.  

För dig som inte är skriven i Österåkers kommun går det bra att skicka in en anmälan direkt här på vår hemsida. Hjärtligt välkomna till Livat!

2,000kr

Musikal Rampljus MOD

För åk 4-6, Onsdag 19.00 - 19.30
Läs mer
2,000kr

Musikal, Röda Mattan

För åk 4-6, Onsdag 18.15 - 19.00
Läs mer
2,000kr

SOLOSÅNG

Tider och dagar för solosång sätts i samråd med eleven.
Läs mer
2,000kr

Musikal Hollywood MOD

För Åk 7+ , Torsdag 19:00-19:30
Läs mer
2,000kr

Musikal, Bollywood

För Åk 7+, Torsdag 18:15-19:00
Läs mer
2,000kr

Spela i band

För Åk 3-6, Tisdag 18:00-18:45 För Åk 7+, Torsdag 19:15-20:00
Läs mer
2,000kr

INSTRUMENT

Tider och dagar för instrument sätts i samråd med eleven.
Läs mer
2,000kr

Scennärvaro MOD

Denna kurs ligger direkt efter din ordinarie kurs och är en del av MOD
Läs mer
2,000kr

ABSOLUT SHOW & SCEN

Måndag, Onsdag, Torsdag och Lördag  

Läs mer
2,000kr

MUSIKAL Á LA LIVAT

För åk 1-4, Tisdagar 16:00-16:40
Läs mer
2,000kr

Musikal, Satellite MOD

För åk 1-3, Onsdagar 17:45-18:15      
Läs mer
2,000kr

Musikal, Chapeau-claque

För åk 1-3, Onsdag kl. 17:00-17:40
Läs mer

FÖR SKOLOR

Tider bestäms i samråd med ansvarig från respektive skola.  
Läs mer

KALAS PÅ LIVAT

På Livat Artistskola blir kalaset en riktig fest!  

Läs mer
2,000kr

MÅLA & SKAPA

Onsdagar kl 17:15-18:10 samt kl. 18:15-19:10
Läs mer
2,000kr

Ungdomskör Briljera

För Åk 7+, Tisdagar 18:45-20:15  
Läs mer
3,000kr

TEATER FÖR VUXNA

Tisdagar kl. 17:30-18:30.
Läs mer
4,200kr

SOLOSÅNG FÖR VUXNA

Tider och dagar för solosång sätts i samråd med eleven  

Läs mer
2,000kr

VUXENKÖREN

Tisdagar kl. 18:45-20:15
Läs mer
2,100kr

LIVAT ARTISTKOLLO 2021

vecka 26, (28 juni-2juli) samt vecka 32 (9-13 augusti)  
Läs mer

Schema

13 - 19 september, 2021
13 Mån
14 Tis
15 Ons
16 Tor
17 Fre
18 Lör
19 Sön
17
No Events were found.
19
No Events were found.
0