Livat Artistskol
About Me
  /  Therese Wikström

Therese Wikström

Jag är Therése Wikström, musikalartist och sångpedagog som halkade in på den här magiska platsen av en ren slump, jag satte en fot innanför dörren på Livat och jag visste att det här va min plats på jorden. Jag är uppvuxen i Åkersberga men flyttade härifrån efter studenten från musikallinjen på Tibble Gymnasium och utbildade mig på Balettakademien i Göteborg till musikalartist. Efter examen har det blivit många kryssningsbåtar, flera hundra shower och nån musikal innan jag faktisk flyttade tillbaka hit till Åkersberga. 

Jag har gjort kortare inhopp i tex ”The music of Motown” och ”Musikalen Annie”, har jobbat mycket i både Danmark och Norge och älskar våra nordiska grannländer. Så mycket att jag faktiskt driver en Svensk-dansk podcast ”Svedapodden” tillsammans med min danska väninna.

Jag är sångpedagog i CVT (Complete Vocal Technique) en modern sångteknik som för mig gjort sången mer konkret, hälsosam och fri. Jag vill att mina sångelever ska få hitta sitt sound på sitt sätt, ingen lektion är den andra lik. Det slutar ofta med att vi står på huvudet, skuttar runt i rummet, drar i gummiband eller modellerar texten till oigenkännlighet. 

Låter det spännande? Skriv gärna till mig om du har frågor eller boka dina sånglektioner hos mig. Jag undervisar vuxna, ungdomar och barn.

 

”Livat är ett andningshål för stora och små, en kreativ plats där vi alla får skapa utifrån oss själva utan prestation och med glädje som drivande kraft”

SÅNG, KÖR, SHOW&SCEN, TEATER, MUSIKAL, SOCIALA MEDIER
email: therese@livatartistskola.se
0